Privacyverklaring

 

Gegevens van Ikgroei.nu:

Ikgroei.nu
Vlietweg 15 2266 KA
Leidschendam
patricia@ikgroei.nu

www.ikgroei.nu | 06-81819331 | KvK 67102719

 

Welke gegevens worden verzameld:
– Algemene persoonsgegevens
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt. Bijvoorbeeld door een contactformulier in te vullen, in correspondentie, telefonisch of tijdens een kennismakingsgesprek.

Bij een kennismakings-/intakegesprek wordt gevraagd wat jouw coachvraag is en vul je soms een vragenlijst in. Zo leg ik jouw wensen voor het coachtraject vast. Ikgroei.nu vraagt naast jouw naam en e-mailadres, ook om jouw adresgegevens en telefoonnummer. De adresgegevens worden gebruikt voor een volledige en geldige factuur. Het telefoonnummer dient als communicatiemiddel voorafgaand aan coachgesprekken, mochten we elkaar niet kunnen bereiken per mail.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Ikgroei.nu heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ikgroei.nu kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

 

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?

Wanneer je het contactformulier invult, komen de gegevens direct in de mailbox van Ikgroei.nu. Wanneer je bij Ikgroei.nu een coachtraject aangaat, worden de gegevens opgeslagen in een overeenkomst en t.b.v. de administratie. Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, de computer als de mailbox van Ikgroei.nu. Jouw coachvraag en de ontwikkeling die je doormaakt kunnen door Ikgroei.nu gebruikt worden ter inspiratie bij het schrijven van een blogbericht over persoonlijke ontwikkeling op de website. Dit zal nooit te herleiden zijn naar jouw persoonsgegevens.

 

Ikgroei.nu zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor de Belastingdienst is iedere ​ondernemer wettelijk verplicht de basisgegevens voor zijn administratie 7 jaar te bewaren.

 

Google Analytics en Facebookpixel
Ikgroei.nu gebruikt webanalyse service Google Analytics om statistieken bij te houden. Dit geeft inzicht in hoe bezoekers de website van Ikgroei.nu gebruiken en maakt het mogelijk om de site te verbeteren. Google Analytics maakt gebruik van ’cookies’ (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. De gegevens die Ikgroei.nu op deze manier verkrijgt blijven dus anoniem. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Ikgroei.nu gebruikt cookies niet om bezoekers te identificeren, maar uitsluitend om de website te kunnen verbeteren.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang. Ik zorg ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging regelmatig aan en let goed op wat er mis kan gaan. De website www.ikgroei.nu maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Welke rechten heb ik? 
Je hebt ten alle tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Verzoeken kan je indienen per mail via patricia@ikgroei.nu. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens, gedeeld met Ikgroei.nu opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Ikgroei.nu met jouw persoonsgegevens omgaat.